Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.388 Ft
Menny.:db

Vape Elektromos készülék és 10lap Invisible

Ár:
1.388 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Vape
Szállítási díj: 1.990 Ft

Elpusztítja és riasztja a szúnyogokat zárt térben. A készülék a Vape Invisible lapkák párologtatására alkalmas. 60 éjszaka/ 480 óra szúnyogok nélkül!

Leírás és Paraméterek

Fontos figyelmeztetés:Gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen, élelmiszertől és italtól távol tartandó. Használat után bő, szappanos vízzel kezet kell mosni. Kerülje a készülék folyamatos használatát, és huzamos tartózkodás előtt szellőztesse ki a helyiséget. Tűzveszélyes folyadék és gőz.


Ezt a készüléket gyermekek vagy az olyan személyek akik csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességekkel rendelkeznek vagy akiknek a tapasztalata és tudása hiányzik, csak abban az esetben használhatják, ha az felügyelet mellett történik vagy a készülék biztonságos használatára vonatkozó útmutatást kaptak és megértik a használatból adódó veszélyeket. Kisgyermek jelenlétében fokozottan figyeljen arra, hogy az ne férjen hozzá, ne játsszon a készülékkel.


Használati útmutató:1. Helyezzünk be egy darab szúnyogirtó lapot a párologtató készülék tetején található műanyag rács alá.


2. Dugjuk be a készüléket a 220V-os hálózati csatlakozóba

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!