Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.336 Ft
Menny.:db

Raid Night&Day szúnyog és légyirtó elektromos készülék+ 1db UT

Ár:
2.336 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Raid
Szállítási díj: 1.990 Ft

A Raid szúnyog- és légyirtó korong 10 napon át a nap 24 órájában hatékony védelmet nyújt a szúnyogok és a legyek ellen. Az új technológiával készült elektromos készülékhez illeszthető utántöltő illatmentes légy- és szúnyogirtó anyaggal átitatott préselt homokot tartalmaz, amely 10 napon át védelmet nyújt a szúnyogok és a legyek ellen.

Leírás és Paraméterek

A készülék működését egy kis piros lámpa jelzi. 10 nap után, amikor a készüléken lévő kék folyadékkijelző kiszárad, cserélje ki az utántöltőt. Egy korong kb.20 négyzetméter (50 köbméter) alapterületű helyiségben 10 napon át folyamatosan vagy 30 éjszakán át történő üzemeltetésre elegendő. Nagyobb helyiségben használjon 2 vagy több készüléket.


Használati utasítás:
A korongot kizárólag a mellékelt készülékbe helyezve használjuk.
1. Vegyük ki a korongot az alufólia tasakból, és helyezzük a készülékbe, az ábrán látható módon. A korongot az óramutató járásával megegyező irányban kissé elfordítva rögzítsük azt a készülékben.
2. Vegyük le a korong hátoldalán lévő védőfóliát. A használatot jelző folyadék a működéskor folymatosan párolog. Ha teljesen elpárolgott, cseréljük ki a korongot a készülékben.
3. Dugjuk a készüléket 220 V-os hálózati csatlakozóba. (A készülék megfelelő üzemelését a piros fény jelzi.) Használat után a készüléket a csatlakozóból húzzuk ki, és csavarjuk ki belőle a korongot. Az új korong cseréje előtt a készüléket húzzuk ki a konnektorból! A készítmény néhány percen belül fejti ki hatását. Egy korong kb. 20 m² alapterületű, 50 légköbméter méretű helyiségben 30 éjszakán át (30 x 8 óra), vagy 10 napon át folyamatosan (10 x 24 óra) történő üzemelésére elegendő. Nagyobb méretű helyiségben használjon több készüléket. A korong utántöltésre külön is beszerezhető.Biztonsági információk


Felkiáltójel veszélyKörnyezeti veszély

Figyelem


A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Raid® Night & Day™ 240 órás szúnyog- és légyirtó korong - elektromos készülék

Figyelem!

Aktív hatóanyag: 300 mg transzflutrin/korong. Engedélyszám: OTH-1147-4/2009. III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 4 évig használható fel. Gyártási idő a csomagoláson feltüntetve. Lenyelve ártalmas. Bőrirritáló hatású. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A használatot követően alaposan meg kell mosni a kezet. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni.

Ne használja zárt helyiségben. Csak jól szellőztethető helységben alkalmazzuk. Ha az utántöltő bőrrel érintkezik, azonnal mossunk kezet bő vízzel és szappannal. Használat közben tilos bármivel letakarni. Vizes kézzel vagy fém tárggyal ne érintse meg a készüléket. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó.

FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK:
Utasítások a tűzveszély, mérgezés, áramütés és egyéb sérülések megelőzéséért. Használat előtt olvassa el és tartsa meg ezeket az utasításokat. Figyelem: tartsa be a következő óvintézkedéseket, ha elektromos készülékeket használ. Figyelem: ha nem akarja, hogy a gyerekek játsszanak a készülékkel és meg akarja előzni a sérüléseket. Szigorú felügyelet szükséges az elektromos készülék használatakor fogyatékos személyek és gyermekek mellett 8 éves korig. Biztonságos használatához kizárólag jól működő konnektorba csatlakoztassa, ami megfelelően szellőző helyen van és nem kerülhet letakarásra ágytakaróval vagy más egyéb anyaggal. Ne használja hosszabbítón keresztül vagy multi konnektorban. Ne mossa el vízben. Ne csatlakoztasson egyéb elektromos egységet a működésben lévő készülék feletti konnektorba. Kizárólag Raid utántöltőt használjon a Raid elektromos készülékekbe.Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!