Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.246 Ft
Menny.:db

Protect Barrier kül és beltéri rovarirtó spray 400ml

Ár:
2.246 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Protect
Szállítási díj: 1.990 Ft

Kültérre beltérre 3:1ben, Beltéri, kültéri és „barrier" alkalmazással, Repülő és mászó rovarok ellen, 8 órás védelem szúnyog és légy ellen, 3 hetes védelem hangya és csótány ellen. Olyan speciális készítmény, amely azonnali és egyben tartós védelmet nyújt a rovarok ellen. A készítmény felületről történő párolgása és a kezelt felületekkel történő érintkezés a rovarok pusztulását okozza.

Leírás és Paraméterek

Felhasználható: zárt térben és ház, lakás körüli félig zárt-nyitott terekben (terasz, erkély, balkon, lugas), felületkezeléssel, csótányok, hangyák, legyek és szúnyogok irtására alkalmas.

Használati utasítás:
A palackot használat előtt alaposan fel kell rázni! A kívánt hatás elérése érdekében szigorúan tartsa be a kezelési módot és alkalmazási mennyiségeket!
Rejtett életmódú rovarok (csótányok, hangyák) elleni védekezés:
• Beltéri alkalmazásnál az aeroszolt célzottan jutassa a rovarokra, illetve 30-40 cm távolságból, méterenként 3-4 másodpercig tartó porlasztással permetezze azok jellemző búvóhelyeire (szegélyek alatti területek, rések, repedések, hasadékok) és vonulási útvonalaira (szeméttároló, mosdókagyló és fürdőkád külső felszíne, WC csésze környéke, stb.). Várjon néhány percet, mielőtt a kezelt helyiségbe visszatér. A használatot követően alaposan szellőztessen ki. A kezelést, szükség szerint, 3 hetente ismételje meg.
• Kültéri alkalmazásnál, vagyis a teraszon, erkélyen, balkonon történő használatkor szintén közvetlenül az ott észlelt rovarokra fújja a készítményt, illetve kezelje azok búvóhelyeit (rések, repedések, hasadékok), hangyáknál a fészek kijáratát.
Repülő életmódú rovarok (legyek, szúnyogok) elleni védekezés:
• „Barrier” alkalmazással a lakótérbe bejutó legyek és szúnyogok száma csökkenthető. E hatás elérése érdekében a készítményt a nyílászárók határoló felületeire (ablak-, ajtófélfa, küszöb) juttassa ki. A kezelést 30-40 cm távolságból, méterenként 3-4 másodpercig tartó permetezéssel végezze.
• Kültéri alkalmazásnál hasonló módon permetezze a terasz, erkély, balkon és lugas határoló idomait (pl. tartóoszlopokat, szegélyeket, stb.). Hatástartóssága ebben az esetben maximum 8 óra.Tárolás


Eltarthatóság és tárolás: Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, max. 35°C hőmérsékletű, sugárzó hőtől, fénytől védett helyen tárolva 2 évig használható fel.
Biztonsági információk


TűzveszélyKörnyezeti veszély

Figyelem


A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Figyelmeztetés:
Az ember és a környezet veszélyeztetésének megelőzése érdekében tartsa be a használati utasítást! A készítmény kizárólag felületkezelésre használható, légtérkezelésre nem alkalmazható! Ügyeljen arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközökre, gyerekjátékra, háziállatra, bőrre, szembe, szájba ne kerüljön. A permetet közvetlenül ne lélegezze be. A bőrre került permetet bő, szappanos vízzel mossa le. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Halakra veszélyes!
Figyelem!
Propán-bután hajtógázt tartalmaz. A készülék utántöltése tilos.
H223 Tűzveszélyes aeroszol. H229 Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz. EUH 208 Eukaliptusz olajat tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P210 Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. P211 Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. P251 Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. P261 Kerülje a permet belélegzését! P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P410+P412 Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a kiürült palack háztartási szemétbe dobható.Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!