Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.745 Ft
Menny.:db

Perwoll Renew Wool finommosószer gyapjú és kímélő mosást igénylő ruhákhoz 18 mosás 990 ml

Ár:
2.745 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Perwoll
Szállítási díj: 1.990 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Perwoll Wool & Delicates Fibercare Advanced finom mosószer alkalmas a gyapjú, selyem és minden kímélő mosást igénylő textil mosásához. Megőrzi a szálak rugalmasságát, lesimítja a textilszálakat, ezzel csökkentve a bolyhosodást. Minden kényes anyaghoz használható, 20-40 fokon hatékonyan tisztít.

Leírás és Paraméterek

 
 
 
 
 

 

A Perwoll Wool gyengéden gondoskodik finom ruháidról és hosszantartó puhaságot kölcsönöz nekik - akárcsak a kasmír érintése. A Perwoll Wool & Delicates kifejezetten finom szövetek számára kifejlesztett formulája gondoskodik ruháidról, megőrzi a szövetek rugalmasságát, hogy hosszabb ideig pompázhassanak. - Kisimítja a szöveteket és megőrzi formájukat, így ruháid érintése olyan, akár a kasmír - Aktívan megakadályozza a ruhák kibolyhosodását és a ruhák kinyúlását. - Ideális finommosószer olyan kényes szövetek mosására, mint például a selyem, kasmír, gyapjú, mohír, viszkóz, stb.

Összetevők:

 

5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, szappan, Enzimek, Illatanyagok (Citronellol), Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Tárolás:

 

Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

Biztonsági figyelmeztetés:

 

Finommosószer. Figyelem. Allergiás bőrreakciót válthat ki. 2-metilisotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: a nemzeti előírásoknak megfelelően. UFI: TXDW-SVE4-A20M-SCJN

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!