Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.553 Ft
Menny.:db

Vape Univerzális Rovarírtó Spray 400ml

Ár:
1.553 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Vape
Szállítási díj: 1.990 Ft

Bogarak, Hangyák, Legyek, Ezüsthal, SzúnyogokTermék információk


Vape univerzális aeroszol zárt térben, repülő rovarok (házi légy, csípőszúnyog, köztük tigrisszúnyog, dalos szúnyog) irtására használható fel.Egyéb információk


Hatóanyaga: 0,1% 1R-transz-fenotrin + 0,1% pralletrin.


Engedély száma: 22071-5/2020/JIF - 18. terméktípus; III. forgalmazási kategóriájú irtószer.


Leírás és Paraméterek

Használati utasítás:Használat előtt felrázandó. A flakont tartsa függőlegesen, szórófejjel felfelé és győződjön meg róla, hogy a szórófejet nem tartja az arca irányába. A permet már a levegőbe kerülve kifejti hatását, így nem szükséges közvetlenül a rovarokra fújni. Használat előtt zárjon be minden ablakot és ajtót. Egy átlagos méretű szobában (30 m³) 4-6 másodpercen keresztül alkalmazza a szert. A porlasztást a szoba közepén állva kezdje, majd hátrálva haladjon az ajtó felé. Tartsa a flakont 1 méterre a falaktól és a bútoroktól. Használat után hagyja el a helyiséget. 30 percig tartsa csukva az ablakokat és ajtókat. Mielőtt visszatér a helyiségbe, alaposan szellőztessen ki a szobában. Célzott permetezéssel az aeroszol a lakásban előforduló rejtett életmódú rovarok (csótányok, hangyák, ezüstös pikkelykék) ellen használható. Az aeroszolt 1-2 másodpercig közvetlenül permetezze a rovarra.
Figyelem!


A rejtett életmódú rovarok általában a búvóhelyükön tartózkodnak; így észrevétlenek maradhatnak. Az aeroszollal csak néhány példány kezelhető hatékonyan, ezért célzott permetezéssel egy esetleges nagyobb rovarártalom nem szüntethető meg!
TárolásEltarthatóság és tárolás: Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, hőtől és fénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 2 évig használható fel. Gyártási idő a palackon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!