Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
828 Ft
Menny.:db

Ultra Extra Erős Penészeltávolító 500 ml

Ár:
828 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Ultra
Szállítási díj: 1.990 Ft

Jellemzők


Megküzd a legmakacsabb szennyeződésekkelFigyelmeztetés


Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.Leírás és Paraméterek

Figyelmeztető mondatok:Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Lenyelve ártalmas. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. BELÉGZÉS ESETÉN: Az érintett személyt friss levegőre kell vinni és olyan nyugalmi helyzetbe kell helyezni, hogy könnyen tudjon lélegezni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.Veszélyt meghatározó összetevők: Kálium-hidroxid; Benzolszulfonsav, 4-C10-13-szek-alkilszármazékok.Hulladékkezelés:A tartalom elhelyezése hulladékként: a helyi előírások szerint.Kiegészítő információ:Más tisztítószerrel nem keverhető. Erősen lúgos vizes oldat savakkal hevesen reagál.

Összetevők5%-nál kevesebb: nemionos felületaktív anyag

Anionos felületaktív anyag

EDTA és annak sói

Használati útmutatóHasználat:25-30 cm távolságból, egyenletesen elosztva permetezzen az olajos, zsíros, égett felületre. Várjon 4-5 percet, majd törölje le nedves ruhával, mossa le vízzel. Különösen szennyezett területen ismételje meg a folyamatot.

TárolásTárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép csomagolásban, hűvös, jól szellőztetett, fagymentes helyen, savaktól elkülönítve tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!