Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
796 Ft
Menny.:db

Ultra Extra Erős Lefolyótisztító 1000 ml

Ár:
796 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Ultra
Szállítási díj: 1.990 Ft

Extra erős lefolyótisztító.Oldja a konyhai, fürdőszobai lefolyócsövekben, szifonokban lerakódott szerves szennyeződést, szappant. Megszünteti a lefolyóban keletkező dugulást, és szabad vízátfolyást biztosít. A tisztítószer gél átfolyik a csőben felgyűlt vízen is. Használatával a kellemetlen szagok megszűnnek. Dugulás megelőzésére is használható.Jellemzők


Megszünteti és megelőzi a dugulást


Az Ultra-hatékony családtagLeírás és Paraméterek

Elkészítés, használatHasználat:Dugulás esetén öntse a 1/2 flakon tartalmát a lefolyóba, majd 1 óra várakozás után, bő folyóvízzel öblítse le a rendszert. Makacs szennyeződésnél később ismételje meg a folyamatot. Dugulás megelőzésére hetente öntsön a lefolyóba 2 dl lefolyótisztítót, és bő folyóvízzel öblítse le a rendszert.

ÖsszetevőkNátrium-hidroxid 5%, Anionos felületaktív anyag 5%

TárolásEredeti, ép csomagolásban, fagymentes hűvös száraz helyen, lúggal reakcióba lépő anyagoktól távol tartandó.

Biztonsági figyelmeztetésHasználat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.Figyelmeztető mondatok:Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.Óvintézkedésre vonatkozó mondatok:Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Védőkesztyű/szemvédő/arcvédő használata kötelező. Lenyelés esetén: a szájat ki kell öblíteni. Tilos hánytatni. Ha bőrre kerül: az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Szembe kerülés esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.Egyéb figyelmeztetés:Használatnál tartsa be a megfelelő óvintézkedéseket! A flakont álló helyzetben nyissa ki, és közvetlenül a lefolyóba öntsön a szerből! Ne hajoljon a szer fölé! Ha beleöntötte, a lefolyót ne pumpálja! Vigyázzon, a szer ne fröccsenjen szét! Más tisztító-, fertőtlenítőszerrel együtt ne használja! Alumínium felületre nem használható!Hulladékkezelés:A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a keverék maradékát illetve a szennyezett csomagolóanyagot veszélyes hulladékként kell kezelni. A kiürült, tisztára mosott csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!