Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.709 Ft
Menny.:db

Speeder Professional Penészölő 0,75l

Ár:
1.709 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.990 Ft

A penészfolt – azon kívül, hogy csúfítja a helyiséget – az egészségre is ártalmas, mert spórái allergiát okozhatnak, sőt az asztmásoknál rohamot is kiválthatnak. A Brilliance® Penészölő gyorsan ható és nagy erejű penészeltávolító készítmény. Csempéről, fugából, műanyag függönyökről, festett falakról könnyedén eltávolítja a penészesedést. A foltokat azonnal elhalványítja és a feketepenész spóráit is elpusztítja. Alkalmazható mohára és algára is.

Leírás és Paraméterek

Használati utasításA tisztítandó felületet a szóróflakon segítségével fújja be Brilliance® Penészölővel. Pár percig hagyja a szert hatni a felületen, majd vizes szivaccsal törölje át a felületet. Szükség esetén ismételje meg az eljárást. A tisztítás közben a szer ne száradjon rá a felületre. A letisztított felületet bő vízzel öblítse le. A már penészmentes felületet fújja be ismét és ezt hagyja rászáradni, a hosszabb idejű megelőzés érdekében. A penészesedésre hajlamos helyeket megelőzés érdekében havonta fújja be a Brilliance® Penészölővel. Minden esetben végezzen egy nem látható helyen próbát, hogy kiderüljön bántja-e a felületet. Vízbázisú falfestékek esetében számolni kell a festék kivilágosodásával.


Összetevők: 12,4% Nátrium-hipoklorit oldat 150 g/l, 1% Nátronlúg, 1% Alkil-dimetil-amonium-oxid.

Biztonsági figyelmeztetésA figyelmeztető mondatokH314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.H411 Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.EUH031 Savval érintkezve mérgező gázok képződnek.EUH206 Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!