Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.879 Ft
Menny.:db

Raid Szúnyogirtó készülékhez UT folyadék Eukaliptusz 27ml

Ár:
1.879 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Raid
Szállítási díj: 1.990 Ft

Összetételének köszönhetően a Raid szúnyogirtó lap hatékony védelmet biztosít a szúnyogok ellen akár 12 órán át. Eukaliptusz illat, 45 napig hatékony.Használható a korábbi Raid® elektromos készülékekben is, Tigris szúnyogok és szúnyogok ellen, Elpusztítja a függöny mögött rejtőzködő szúnyogokat is.

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás:1. Húzzuk ki a készüléket a dugaszoló aljzatból, majd az üres flakont csavarjuk ki a készülékből.
2. A flakon kupakját vegyük le és őrizzük meg. A flakont ütközésig csavarjuk be a készülékbe. Dugjuk be a készüléket a 220 V-os hálózati csatlakozóba, ügyelve arra, hogy a flakon mindig függőleges helyzetben legyen (a készülék csatlakozója forgatható!).
3. Használat után a készüléket a csatlakozóból húzzuk ki, azt mindig álló helyzetben tároljuk, vagy csavarjuk ki belőle a flakont és kupakjával zárjuk le.
4. A folyadék cseréjét mindig áramtalanított készülékben végezzük!Tárolás


Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 4 évig használható fel.Biztonsági információk


Egészségi veszélyKörnyezeti veszély

Veszély


A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Raid® Szúnyogirtó folyadék Citronella illattal - utántöltő elektromos folyadékos készülékhez"

Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Veszély!

Aktív hatóanyag: Transzflutrin 0,88%

Engedélyszám: JÜ-17605-2-2012.

Tartalmaz: Párlatok (ásványolaj), hidrogénnel kezelt könnyű és középpárlat, Citronella olaj.

III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Zárt térben szúnyogok elpusztítására alkalmas.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó.

LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. TILOS hánytatni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Elzárva tárolandó.

Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Gyermekek a készüléket nem használhatják. Ne használja zárt helyiségben. Őrizze meg a külső kartont a használati utasítás és a biztonsági előírások megőrzése céljából. Használat közben tilos bármivel letakarni. Vizes kézzel vagy fém tárggyal ne érintse meg a készüléket. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe.

Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Ha az utántöltő kiürült, távolítsa el a készüléket a konnektorból és csak ezt követően cserélje ki az utántöltőt. Ne érintse meg a kerámia kanócot. Szúnyogirtó készítmény elhelyezése után bő, szappanos vízzel mossunk kezet. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Szenzibilizáló anyagot (Citronellol, Geraniol, Citronella) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.
Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!