Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.111 Ft
Menny.:db

Raid Szúnyogirtó készülék + 10db lap

Ár:
2.111 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Raid
Szállítási díj: 1.990 Ft

Hatékony formulájának köszönhetően a Raid® szúnyogirtó lap egész éjszakán át* védelmet nyújt a szúnyogok ellen. A Raid® szúnyogirtó lap készülék kizárólag Raid® szúnyogirtó lap utántöltővel használható.

*Akár 10 órán átDoboz tartalma


1 készülék, 10 utántöltő lap


Leírás és Paraméterek


Használati utasítás:


1. Vegye ki a szúnyogirtó lapot a csomagolásból.
2. Helyezzen be egy darab szúnyogirtó lapot a párologtató készülék tetején lévő műanyag rács alá.
3. Dugja be a készüléket a 220 V-os hálózati csatlakozóba. A termék 30 perc elteltével kezdi kifejteni hatását.
4. 10 óra használat után húzza ki a csatlakozóból a készüléket és távolítsa el a használt lapot akár egy új lap segítségével, ha szükséges.
5. Tárolja a terméket száraz helyen, kerülve a szélsőséges hőmérsékleteket és a közvetlen napfényt.

Használat után húzza ki a konnektorból és biztonságos helyen tárolja. Csak jól szellőztethető helyen és biztonságosan működő konnektorban használja. Kizárólag Raid utántöltő lapokkal használja a készüléket. Egy lap alkalmazásával egy 30 m² nagyságú helyiségben 10 órán át folyamatosan biztosítható a szúnyogok elpusztítása, illetve elriasztása. A lap kékről fehérre történő lassú színváltozása az elhasználódás mértékét jelzi. Az új lap cseréjét mindig hálózatból eltávolított készülékben végezzük el. A lap utántöltésre külön is beszerezhető.
Tárolás


Eredeti csomagolásban, fénytől védve, max. 50°C hőmérsékletű helyen tárolva a gyártástól számítva 3 évig használható fel.Biztonsági információk


Környezeti veszély

Figyelem


A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Raid® Szúnyogirtó lap - elektromos készülék

Figyelem

Aktív hatóanyag: Transzflutrin 1,26% (8 mg/lap), Piperonil-butoxid 11,8% (75 mg/lap).

Engedélyszám: JKF/15727/3/2015. III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Zárt térben, a Raid elektromos párologtató készülékbe helyezve szúnyogok elpusztítására és elriasztására alkalmas.

Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Kerülje a füst belélegzését. A tartalom / edény elhelyezése kommunális hulladékként. Ne használja zárt helyiségben. Őrizze meg a külső kartont a használati utasítás és a biztonsági előírások megőrzése céljából. Ha az utántöltő bőrrel érintkezik, azonnal mossunk kezet bő vízzel és szappannal. Használat közben tilos bármivel letakarni. Vizes kézzel vagy fém tárggyal ne érintse meg a készüléket. A forró laphoz ne nyúljunk hozzá működés alatt vagy kikapcsolás után. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Élelmiszertől, italtól, evőeszköztől, takarmánytól és ruházattól távol tartandó. Csak jól szellőztetett helyen használható. A készülék működése közben legalább 2 méterre legyen a fejünktől. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ha gyermekek közelében használjuk, biztosítsunk folyamatos felügyeletet. Többszöri használat esetén a bőr kiszáradását okozhatja. Szenzibilizáló anyagot ((+-)-beta-Citronellol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, alpha-methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, Hexyl Cinnamal) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.

FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK: utasítások a tűzveszély, mérgezés, áramütés és egyéb sérülések megelőzéséért. HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL ÉS TARTSA MEG EZEKET AZ UTASÍTÁSOKAT. Figyelem: tartsa be a következő óvintézkedéseket, ha elektromos készülékeket használ. Figyelem: ha nem akarja, hogy a gyerekek játsszanak a készülékkel és meg akarja előzni a sérüléseket. Szigorú felügyelet szükséges az elektromos készülék használatakor fogyatékos személyek és gyermekek mellett 8 éves korig. Biztonságos használatához kizárólag jól működő konnektorba csatlakoztassa, ami megfelelően szellőző helyen van és nem kerülhet letakarása ágytakaróval vagy más egyéb anyaggal. Ne használja hosszabbítón keresztül vagy multi konnektorban. Ne mossa el vízben. Ne csatlakoztasson egyéb elektromos egységet a működésben lévő készülék feletti konnektorba. Kizárólag Raid® utántöltőt használjon Raid® elektromos készülékbe. Ezek az óvintézkedések megtalálhatóak a következő website-on is: www.scjproducts.info.
Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!