Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.678 Ft
Menny.:db

Raid szúnyog- és légyirtó aeroszol 400 ml Eukaliptusz olajjal

Ár:
1.678 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Raid
Szállítási díj: 1.990 Ft
Azonnali hatás, még a légy lárváit is elpusztítja. Felhasználható: zárt térben repülő rovarok(legyek, szúnyogok, darazsak stb.) azonnali írtására. Nem képződik erős, kellemetlen szag a használat során. A biztonsági zárókupak megakadályozza, hogy a rovarírtószer a kézre kerüljön. Nem tartalmaz ózonra káros CFC-t!


400ml

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás:Használat előtt felrázandó. A flakont tartsa függőlegesen, szórófejjel felfelé és győződjön meg róla, hogy a szórófejet nem tartja az arca irányába. A permet már a levegőbe kerülve kifejti hatását, így nem szükséges közvetlenül a rovarokra fújni. Használat előtt zárjon be minden ablakot és ajtót. Egy átlagos méretű szobában (30 m³) 8-10 másodpercen keresztül alkalmazza a szert - a porlasztást a szoba közepén állva kezdje, majd hátrálva haladjon az ajtó felé. Tartsa a flakont 1 méterre a falaktól és bútoroktól. Használat után hagyja el a helyiséget. 15 percig hagyja csukva az ablakokat és ajtókat. Mielőtt visszatér a helyiségbe, alaposan szellőztessen ki a szobában. Az azonnali hatás érdekében a lakásba berepült rovarokat közvetlenül permetezze le a szerrel, ügyelve az 1 méteres távolságra a flakon és a falak, bútorok között. Permetezze közvetlenül a lakásba berepülő méhek, darazsak ellen. A tartós rovarok elleni védelemhez fújja be fél méterről az ajtókat és ablakokat, ahol a rovarok berepülhetnek a lakásba. Amennyiben nem biztos a használatot illetően, próbálja ki először egy kevésbé feltűnő helyen.Tárolás


Eredeti csomagolásában, fénytől védve, hűvös, max. 50°C hőmérsékletű helyen tárolva a gyártástól számítva 4 évig használható fel.Biztonsági információk


TűzveszélyKörnyezeti veszély

Veszély


A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Raid® légy- és szúnyogirtó aeroszol eukaliptusz illattal

Veszély
Aktív hatóanyag: 0,125% 1R-transz-fenotrin + 0,10% Pralletrin. Engedély szám: JKF/15681/3/2015. III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Zárt térben, repülő rovarok (legyek, szúnyogok) irtására alkalmas.

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne juttassuk a szert, annak fel nem használt maradékát, illetve csomagolóanyagát csatornába, folyókba, vízfolyásokba, állóvizekbe.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A készülék utántöltése tilos. Propán-bután hajtógázt tartalmaz. A permet belélegzése tilos. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.

Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.

Figyelmeztetés:
Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Ne permetezze emberre vagy háziállatra. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra és háziállatra ne kerüljön. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Ne permetezze tapétára és a faltól és egyéb felületektől legalább egy méterre használja. Csak jól szellőztetett helyen használható. A permetet közvetlenül ne lélegezzük be és ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Túlérzékeny egyének és kisgyermekek a termék használatakor ne tartózkodjanak a helységben.
Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!