Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
858 Ft
Menny.:db

Raid Kontakt Hangyairtó csalétek 10 ml

Ár:
858 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Raid
Szállítási díj: 1.500 Ft
Várható szállítás: 2023. március 28.

Leírás

Egyéb információk

III. forgalmazási kategóriájú szabad forgalmú irtószer.

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás:
1. Egy hegyes tárggyal óvatosan lyukassza ki a perforált részt a csalétkes doboz oldalán, hogy a hangyák be- és kijáratául szolgáljon. A műveletet óvatosan végezzük el.
2. A csalétket helyezze a hangyaboly közelébe vagy a hangyák rendszeresen használt ösvényeire (falak és ajtók mentén, mosogatók alá, bútorok mögé, stb.), fénytől védett helyen. A csalétekből a hangyák fogyasztanak, azt a fészekbe hordják és az ott tartózkodókat ezzel táplálják, így a hangyaboly kihal.
3. A maximális hatásosság érdekében ellenőrizze a csalétkeket és, ha szükséges, helyezze át őket havonta egyszer. Nagyobb számú hangya esetén és a maximális hatásosság érdekében helyezzen ki egyszerre több csalétket is. Hatását a bolyra a mérgezett csalétek a kihelyezés után 3-4 héttel fejti ki. A csalétek kihelyezésekor a hangyák minden más potenciális táplálékforrását el kell távolítani, illetve biztosítani kell, hogy azokhoz a hangyák ne férhessenek hozzá. A termék alkalmazásakor semmilyen más rovarirtószert ne használjunk, ezek ugyanis akadályozhatják a hangyákat a csalétek felkeresésében. A használaton kívüli termék/csomagolás ártalmatlanítása: Át kell adni ártalmatlanításra egy veszélyes hulladékok gyűjtésére engedéllyel rendelkező cégnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!