Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.115 Ft
Menny.:db

Perwoll Magic Care&Condition foly.mosószer 900ml 15 mosás

Ár:
2.115 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Perwoll
Szállítási díj: 1.990 Ft
 
 
 
 
 
 

Perwoll Care&Repair Folyékony mosószer, egy speciális összetételű mosószer, mely megvédi a textilszálakat, ezzel akár 80%-ban megvédve a textíliát a kopástól, rojtosodástól és foszlástól. A legjobb eredmény elérése érdekében alkalmazza rendszeresen a pamut és kevertszálas pamut anyagoknál, így sokáig eredeti állapotában viselheti kedvenc ruhadarabjait!

Leírás és Paraméterek

 

Finommosószer mely ápolja a textilszálakat és segít csökkenteni a bolyhosodást!  A Perwoll Renew Repair megoldást nyújt az elhasználódott ruháknak, csökkentve a bolyhosodást. Perwoll Renew Repair anyagszál helyreállító finommosószer, mely megoldást nyújt elhasználódott ruháid számára. Használd a Perwoll Renew Reapir mosószert és ruháid tovább nézhetnek ki úgy, mintha újak lennének! Tökéletes eredményt érhetsz el a rendszeres használat mellett pamut és vegyes pamut szálú ruháidon - a láthatóan ragyogóbb ruhákért.

 

 

 

Véd a bolyhosodás ellen

 

Segít eltávolítani a már kialakult bolyhokat még a kinyúlt ruhákról is

 

 

 

Használat

 

Kövesd a ruha címkéjén található kezelési útmutatót és aszerint válassz mosási programot! Finom ruhaneműk automata mosógépben történő mosáskor csak félig töltsd meg a mosógépet mosandó ruhaneműkkel! Használat előtt felrázandó.

 

 

 

Tárolás

 

Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

 

 

 

Összetevők

 

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, szappan, enzimek, illatanyagok, benzyl salicylate, coumarin, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone

 

 

 

Biztonsági figyelmeztetés

 

Allergiás bőrreakciót válthat ki. 2-metilisotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét! Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: a nemzeti előírásoknak megfelelően.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!