Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.610 Ft
Menny.:db

Lúgos ipari tisztítószer 5l

Ár:
7.610 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Doma
Szállítási díj: 1.990 Ft

A DOMA Lúgos ipari tisztítószer hatékonyan távolítja el a zsíros, kormos felületekről a szennyeződéseket.

Használható padozatok, csempék, linóleum és kövezetek tisztítására, de az edényekre égett zsíros, kormos szennyeződést is gyorsan eltávolítja. Használható ipari tárcsás takarítógépekben is, melyek nem tartalmaznak alumínium alkatrészeket. Lúgos kémhatásának köszönhetően megbirkózik a legmakacsabb lerakódásokkal, míg a benne lévő többi komponens elősegíti a szennyeződések feloldását, oldatban tartását és eltávolítását.

A szer erősen lúgos kémhatású, ezért csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. A tisztítószert a szennyeződés mértékétől függően kell hígítani. Takarítógéppel történő rendszeres takarításkor 10 liter vízhez adjon 3-4 deciliter szert. Durvább lerakódás, szennyeződés esetén nagyobb koncentráció alkalmazása javasolt.

Kiszerelés: 5 l

Leírás és Paraméterek

Biztonsági figyelmeztetés:

H290: Fémekre korrozív hatású lehet. H314: Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. P101: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P280: Védőkesztyű, védőruha, szemvédő/arcvédő használata kötelező. P301+P330+P331: LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. P303+P361+P353: HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel [vagy zuhanyozás] P305+P351+P338+P310: SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P390: A kiömlött anyagot fel kell itatni a körülvevő anyagok károsodásának megelőzése érdekében. P405: Elzárva tárolandó. P501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII.7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!