Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.927 Ft
Menny.:db

Lefolyó- és grilltisztító 5 l

Ár:
4.927 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Doma
Szállítási díj: 1.990 Ft

A DOMA Lefolyó- és grilltisztító hatékonyan távolítja el a lefolyókban keletkezett dugulást, de leoldja a sütő-, főzőedényekről, grillrácsokról és sütőterekről a ráégett zsíros szennyeződéseket.

Lúgos kémhatásának köszönhetően képes megbirkózni a makacs szennyeződésekkel, míg a benne lévő tenzid segít oldatban tartani azokat, ezzel elősegítve a tisztító hatást. A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben használható. Az elzsírosodott vagy eltömődött lefolyóba szükség szerint öntsön 250-500 milliliter DomaClean lefolyótisztítót, majd 15-30 percig hagyja hatni. Ezután forró vízzel öblítse le. A szennyezettség függvényében ismételje meg a műveletet.

Az edényekre, sütőre égett zsíros lerakódások eltávolítása érdekében ecsettel vagy ronggyal vigye fel a tisztítószert, majd 5-10 perc múlva nedves ruhával törölje le a feloldott szennyeződést és vízzel alaposan öblítse le. A szer hatékonysága növelhető 50-60ºC-ra melegített felületen. Szórófejes palackba töltve permetezze a terméket a tisztítandó felületre, majd 5-10 percig hagyja hatni.

Ezután dörzsölje át, majd bő vízzel öblítse le a felületet. A termék hypo-t tartalmaz, így kerülje a savakkal történő érintkezést, mert mérgező gázok képződhetnek.

Kiszerelés: 5L

Leírás és Paraméterek

Biztonsági figyelmeztetés:

H290: Fémekre korrozív hatású lehet. H314: Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. H412: Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. EUH206: Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. P101: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P280: Védőkesztyű, védőruha, szemvédő/arcvédő használata kötelező. P301+P330+P331: LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. P303+P361+P353: HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel [vagy zuhanyozás]. P305+P351+P338+P310: SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P390: A kiömlött anyagot fel kell itatni a körülvevő anyagok károsodásának megelőzése érdekében. P405: Elzárva tárolandó. P501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII.7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!