Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.622 Ft
Menny.:db

Heitmann Higiéniás mosógép tisztító por

Ár:
1.622 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Heitmann
Szállítási díj: 1.905 Ft
Várható szállítás: 2023. március 28.

Leírás

Hatékonyan távolítja el a vízkövet, lerakódásokat a mosógépben, és megszünteti a kellemetlen szagokat. Rendszeres használatával elkerülhető a vízkőlerakódások, baktériumok és szennyeződések megtapadása a mosógép alkatrészein. A termék csomagolása 100%-ban újrahasznosított papírból készült.

Használat

Öntsd a tasak tartalmát a mosógép dobjába, majd indíts el egy 40°C-os mosási programot előmosás nélkül. Hagyd, hogy a program végigmenjen. A mosógép gyártójának használati utasítását mindig tartsd figyelemben! Textíliák és mosószer nélkül használd.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén súlyos szemirritációt okoz. Alaposan öblítsd ki a szemedet vízzel. Adott esetben a

kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, öblítés folytatása javasolt. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. Bőrre kerülés esetén mosd le bő vízzel és szappannal. Ha a szemirritáció vagy bőrirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként  a hatályos jogszabályok szerint.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!