Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.551 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-03-27

Cleaneco Lefolyótisztító 1l AKCIÓ

Ár:
1.551 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-03-27
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: CleanEco

A CLEANECO LEFOLYÓTISZTÍTÓ hatékonyan eltávolítja a lefolyókban keletkezett dugulást. A terméket ajánljuk grill tisztításhoz is.

Hígítást nem igényel.

Leírás és Paraméterek

Összetétel:

Nátrium-hidroxid <10%, Kálium-hidroxid<5%, Nátrium-metaszilikát <5%, Na-hypoklorid <5%, nemionos felületaktív anyag <5%.

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Felhasználási javaslat:

Az elzsírosodott, vagy eltömődött lefolyóba szükség szerint öntsön 250-500 ml CLEANECO Lefolyótisztítót, majd 15-30 percig hagyja hatni. Ezután forró vízzel öblítse le. A szennyezettség mértékének függvényében a műveletet ismételje meg. A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és védőkesztyűben lehet használni. Grill tisztításhoz vigyük fel a szert töményen a tisztítandó felületre majd durva ronggyal dörzsöljük le a szennyeződést. A művelethez javasolt szórófejes palack használata, de ebben az esetben csak annyi koncentrátumot töltsön a szórófejes palackba, melyet az aktuális tisztításhoz el is használ!

VÉDÔKESZTYÛ HASZNÁLATA KÖTELEZÔ!

Szemvédő használata ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!